Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25–27 жовтня у Києві вперше проходитиме фестиваль сучасної бандури

23 жовтня 2018 року, 14:52

25–27 жовтня у Києві вперше відбудеться фестиваль «Bandura Music Days». Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

Як обіцяють організатори, на гостей чекають музичні експерименти з народними інструментами, інтерактивна експозиція рідкісних бандур і знайомство із електробандурою. Охочим запропонують виготовити власноруч унікальний інструмент та взяти участь в обранні народного інструменту України на унікальній «виборчій дільниці».

Фестиваль розпочнеться 25 жовтня в «Останній барикаді» з авторської музики сучасних композиторів-бандуристів. Наступного дня у просторі «Creative Women Space» відбудеться відкрита дискусія «Модерна бандура: шляхи розвитку та створення бренду», а також багато лекцій та воркшопів для музикантів. Третій день – це інтерактивна виставка та потужне звукове, графічне і світлове шоу в Українському домі.

У концертній програмі візьмуть участь фіналісти телевізійних талант-шоу Марина Круть («Х-фактор»), гурт «Шпилясті кобзарі» («Україна має талант»), а також джазовий бандурист Георгій Матвіїв, народний артист України Роман Гриньків, бандурист-винахідник Іван Ткаленко, гурти «Тінь Сонця», KoloYolo, Troye Zillia, B&B Project та інші сучасні бандуристи.

Організатори фестивалю – проект Bandura Style та ГО «Ідеї змін» за підтримки Українського культурного фонду.

Вхід на фестиваль – безкоштовний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]