Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28 липня змінить роботу низка столичних маршрутів громадського транспорту

27 липня 2017 року, 16:32

Завтра в роботу низки маршрутів громадського транспорту вносяться зміни. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

У зв’язку з ліквідацією зруйнованого захисного шару бетону на прогоновій будові Печерського шляхопроводу на бульварі Дружби Народів уночі 28 липня з 01:30 до 04:30 внесено зміни до руху нічного тролейбусного маршруту № 91Н та організовано роботу маршруту на двох ділянках:

  • залізничний вокзал «Центральний» – вул. Антоновича – станція метро «Либідська» – у зворотному напрямку за діючою трасою;
  • вул. Милославська – Дарницька площа – в зворотному напрямку за діючою трасою.

Крім того, нагадаємо, що із 26 до 28 липня з 23:30 до 05:30 тимчасово закрито рух трамваю № 28 у зв’язку з ремонтом трамвайної колії на вул. Милославській (на ділянці від вул. Сабурова до вул. Бальзака).

Також, 28 липня на час проведення у центральній частині заходів до річниці хрещення Київської Русі-України вносено зміни в роботу громадського транспорту.

Із розкладом руху наземного громадського транспорту можна ознайомитись на офіційному сайті «Київпастрансу» в розділі Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]