Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

31 травня розпочнеться міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

30 травня 2018 року, 18:36

31 травня о 15:00 у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зміна» (Київська область, Бородянський район, с. Пилиповичі) відбудеться урочисте відкриття міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Гра «Джура», до якої школярі готуються цілий рік, стає дедалі популярнішою. До прикладу, у 2015 році у першому районному етапі взяло участь 99 команд (990 учасників), у 2017-му – 154 і понад 1500 учасників, у 2018 – 210 команд та понад 1600 учасників відповідно.

30 команд переможців та призерів І (районного) етапу гри змагатимуться до 4 червня в інтелектуальних та спортивних випробуваннях, а саме: у конкурсі «Перетягування линви»; конкурсі строю та пісні «Впоряд»; туристсько-спортивній смузі перешкод; інтелектуальній грі-вікторині «Відун»; творчо-мистецькому звіті «Ватра»; інтелектуально-творчому квесті «Пластун»; тактичній грі на місцевості «Теренова гра»; хортинг-фехтуванні; стрільбі; конкурсі звітів про добре діло; історичному практикумі «Славетні епохи України».

Переможці міського етапу представлятимуть столицю у фіналі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у липні 2018 року в місті Переяслав-Хмельницький.

Організаторами заходу є Департамент освіти і науки, молоді та спорту, Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово- патріотичного виховання.

Партнери: Київський міський військовий комісаріат, Товариство сприяння обороні України, Київська міська спілка ветеранів АТО, ГО «Серця кіборгів», ВГО «Коло Медіа», ГО «Дитячий військово-патріотичний табір «Азовець».

Координатор: Сергеєв Олександр, 279-19-82, 063-700-75-42.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]