Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Солом’янському районі відкрили сквер на площі Петра Кривоноса

08 серпня 2017 року, 16:30

Сьогодні, 8 серпня 2017 року, після капітального ремонту відкрили сквер на площі Петра Кривоноса (Солом’янський район). Загалом цього року на ремонтні роботи та озеленення парків та скверів столиці виділено 50 млн грн. У планах міста – провести ремонт на території 120 зелених зон. Про це сьогодні повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, відкриваючи новий сквер.

Капітальний ремонт зеленої зони став початком більш масштабних робіт на площі Петра Кривоноса.

«Сквер, який ми сьогодні відкрили, невеличкий, усього 1 га. Однак для нас дуже важливо збільшувати кількість зелених зон, незалежно від масштабів, перетворюючи занедбані місця на території відпочинку містян. Роботи проводилися протягом місяця, на них було витрачено 1 млн бюджетних коштів», – сказав Петро Пантелеєв.

Як повідомили у комунальному об’єднанні «Київзеленбуд», на території влаштовані 515 кв.м пішохідних доріжок, 100 кв.м металевої огорожі, 2040 кв.м газону; встановлені 16 лав та 15 урн для сміття. Висаджено 141 дерев та кущів хвойних і листяних порід, створено 185 кв.м квітника.

Заступник голови КМДА зауважив, що зараз у зеленбудівців триває активний період ремонтних робіт.

«На озеленення та впорядкування парків та скверів цього року з бюджету Києва спрямовано 50 млн грн», – повідомив Пантелеєв.

«Вже оновлено до 15 зелених зон. Ми поступово і системно впроваджуємо європейські стандарти у життя. Цього року буде відновлено 120 парків та скверів. Чергове відкриття скверу відбудеться найближчим часом на вулиці Сабурова», – зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]