Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці коштом інвестора збудують медичну клініку за 1 млрд грн

22 листопада 2017 року, 14:48

У Києві за два роки за кошти інвесторів збудують медичний центр площею понад 25 тисяч квадратних метрів. Будівництво розпочалось у Шевченківському районі на базі міської лікарні № 14. Про це повідомили у КП «Київське інвестиційне агентство».

Загальна вартість проекту становить 1 млрд грн.

Очікується, що медичний центр запрацює через два роки. ТОВ «Капитал», яке у жовтні 2016 року перемогло в інвестиційному конкурсі на будівництво медичного центру, завершило проектні роботи та розпочало будівництво нового корпусу клініки «Оберіг».

«Ми прагнемо розширити спектр надання медичних послуг, які будуть відповідати кращим світовим стандартам», – зазначив генеральний директор клініки Віктор Рибчук.

У новій клініці розмістяться 3 стаціонари на 99 ліжок, відділення інтенсивної терапії, денний стаціонар і паркінг.

«Сам факт того, що вітчизняний інвестор зважився вкласти такий обсяг інвестицій у сектор, в якому ще навіть не відбулася реформа, – це хороший сигнал для інвесторів, які тільки придивляються до можливостей українського ринку», – зауважив Олег Містюк, генеральний директор КП «Київське інвестиційне агентство».

У 2017 році Україна у будівельному рейтингу Світового банку Doing Business-2018 за показником «Отримання дозволів на будівництво» покращила позицію на 100 пунктів, посівши 35 місце серед 190 країн світу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]