Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Участь у конкурсі на посаду керівника КП «Київшляхміст» візьмуть 5 претендентів, а КП «Київтранспарксервіс» – 19

27 листопада 2017 року, 14:12

До участі в конкурсі на посаду керівника КП «Київшляхміст» допущено 5 кандидатів, а на посаду керівника КП «Київтранспарксервіс» – 19. Відповідне рішення на своєму засіданні прийняла постійно діюча конкурсна комісія при Департаменті транспортної інфраструктури КМДА. Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці радник першого заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань впровадження заходів із запобігання корупції (на громадських засадах) Володимир Брущенко.

У середу, 29 листопада, відбудеться чергове засідання конкурсної комісії. Зокрема, будуть проведені співбесіди із кандидатами на посади директорів трьох КП: «ШЕУ Дарницького р-ну», «ШЕУ Солом’янського р-ну», «ШЕУ Шевченківського р-ну».

Окрім того, 15 грудня планується оголосити конкурс і на посаду директора КП «Київміськсвітло».

Нагадаємо, що засідання конкурсної комісії, утвореної розпорядженням Київського міського голови від 11 липня 2017 року, є відкритим для представників засобів масової інформації і громадськості.

Детальніше – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]