Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто виділило кошти на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації у житловому будинку на вул. Бурмистенка, 12

28 листопада 2017 року, 18:46

Столична влада прийняла рішення про виділення коштів із резервного фонду бюджету міста Києва для фінансування робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталась у житловому будинку на вулиці Бурмистенка, 12 у Голосіївському районі. Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Згідно з розпорядженням, Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації виділять майже 1,5 млн грн на ремонтні роботи. Голосіївська РДА в установленому порядку повинна визначити проектну та підрядну організації для проектування та виконання робіт, забезпечити здійснення заходів із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася внаслідок руйнування другого під’їзду житлового будинку № 12 на вул. Бурмистенка, для приведення його у придатний для проживання стан.

Планується відновлення несучих та огороджувальних конструкцій другого під’їзду.

Нагадаємо, що 26 липня 2017 року у житловому будинку на вул. Бурмистенка, 12 стався вибух. Міська влада оперативно відселила з будинку 38 мешканців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]