Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Станом на 15:00 до бригад екстреної медичної допомоги звернулися 69 травмованих осіб – Микола Поворозник

29 листопада 2017 року, 15:33

Станом на 15:00 29 листопада до бригад екстреної медичної допомоги звернулися 69 травмованих осіб. Мова йде лише про звернення, які надійшли до Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«До швидкої надійшло 69 викликів від киян, які травмувалися через погіршення погодних умов. З них: 28 осіб госпіталізовано; 27 – надано необхідну допомогу в травмпунктах, 14 осіб отримали допомогу на місці. Із загальної кількості – 4 дітей, яким було надано допомогу на місці. Причини звернень здебільшого – забій та переломи верхніх і нижніх кінцівок», – розповів Микола Поворозник.

Він зауважив, що статистика щодо киян, які самостійно звернулися до травмпунктів, буде отримана та оприлюднена завтра вранці, 30 листопада.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]