Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві інспектори за добу вручили 705 приписів за неприбраний сніг

11 грудня 2017 року, 18:38

Протягом доби 11 грудня зусиллями інспекторів з благоустрою у Києві надано 705 приписів і складено 64 протоколи за неприбраний сніг та кригу. Про це повідомили в Департаменті міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

Звертаємо увагу, що за стан території та подолання наслідків снігопаду разом із міськими комунальними службами відповідають і приватні власники або орендарі.

Протягом доби якість прибирання наслідків снігопаду та ожеледі перевіряли понад 80 районних інспекторів та інспекторів КП «Київблагоустрій». Найбільше приписів було надано підприємствам та фізичним особам, які відповідальні за прибирання на територіях міста, вручили інспектори у Деснянському, Голосіївському та Печерському районах.

У разі ігнорування приписів з вимогою навести лад на території, особливо в період снігопадів та ожеледиці, коли існує ризик травмування перехожих, інспектори з благоустрою складають протокол про адміністративне правопорушення. Складений протокол стає підставою для подальшого накладення штрафу – для фізичних осіб він може сягати 1360 гривень, для юридичних – 1700 гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]