Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київське інвестиційне агентство» залучило понад 200 млн грн інвестицій для будівництва освітніх закладів

19 грудня 2017 року, 14:54

На засіданні постійно діючої конкурсної комісії із залучення інвесторів 19 грудня 2017 року оголошені переможці у рамках реалізації двох інвестконкурсів з будівництва об’єктів соціального призначення загальною вартістю понад 200 млн грн.

Так, за даними Київського інвестиційного агентства, переможцем інвестиційного конкурсу на будівництво приватної школи на 660 місць у мікрорайоні житлового масиву «Оболонь» на проспекті Героїв Сталінграда, 10-В стала компанія ТОВ «AR Osvita». У рамках проекту інвестор вкладе 169,4 млн грн на будівництво школи, а також додатково сплатить до міського бюджету в якості конкурсного внеску 15,1 млн грн, які в подальшому будуть спрямовані на ремонт муніципальних шкіл в Оболонському районі.

Крім того, конкурсна комісія визначила ТОВ «Центр дитячого розвитку «Пікабу» переможцем конкурсу на будівництво приватного дитячого дошкільного закладу на 240 місць у 8 мікрорайоні житлового масиву «Позняки» в Дарницькому районі. Інвестор сплатить до столичного бюджету 2 млн грн на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва. Загальна вартість проекту становить 54 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]