Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Наступного року ми презентуємо проект Генплану Києва»

30 грудня 2017 року, 13:03

Наступного року столична влада презентує проект Генерального плану Києва. Про це в ефірі телеканалу «Newsone» заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми зараз готуємося презентувати громадськості Генеральний план столиці. І кожен киянин зможе побачити, яким чином буде розвиватися його район чи мікрорайон, і що планується будувати», – сказав Віталій Кличко.

Він наголосив, що необхідно покласти край хаотичній забудові у столиці. Крім того, додав мер, слід ввести практику, що одночасно з житловими будинками має будуватися соціальна інфраструктура. Зокрема, йдеться про школи, дитячі садки та медичні заклади.

«Це повинен бути стратегічний план розвитку нашого міста. Але, однозначно, без громадських обговорень ми його затверджувати не будемо», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]