Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 січня на Софійській площі відсвяткують Різдво

03 січня 2018 року, 17:17

7 січня на Софійській площі відбудеться святкування Різдва Христового. У рамках святкування на киян і гостей столиці очікують Хода звіздарів і Різдвяний концерт.

Також для дітей і дорослих підготували низку розваг і активностей. Наприклад, до 15 січня на площі Лесі Українки відбудеться низка активностей у рамках культурно-мистецького проекту «Містечко Санти».

Окрім того, тематичні святкування з нагоди святкування Різдва передбачені в усіх районах столиці.

Зокрема:

  • У Голосіївському районі протягом січня триватиме проект «Новий рік у Голосієво» в парку культури та відпочинку ім. М. Рильського. Передбачено тематичне ілюмінаційне оформлення парку та фонтану, святковий ярмарок, розваги та зимові активності. 4 січня о 18:00 тут відбудеться вистава для дітей «Снігова королева» театру Володимира Завальнюка «Перетворення» у будинку культури «Конча-Заспа» (вул. Матикіна, 10).
  • У Дарницькому районі з 4 до 9 січня передбачена інтерактивна дитяча казка «Зимові розваги» у дитячо-юнацькому центрі (вул. К. Заслонова, 14). 12 січня з 16:00 до 17:00 – конкурс колядок і щедрівок «Новорічно-різдвяний калейдоскоп» у Центрі інтегративного професійного навчання дітей та молоді (Харківське шосе, 121/3). 15 січня о 17:00 на базі Дитячої школи мистецтв № 9 (вул. Є. Харченка, 47) відбудеться фольклорне свято «Ой, прийшла коляда!» за участю школярів. Також протягом січня в усіх бібліотеках району триватимуть різноманітні святкові заходи.
  • У Деснянському районі до 12 січня із 12:00 до 18:00 діятиме виставка авторських ляльок «Перетин світів» (вул. Т. Драйзера, 6), понеділок – вихідний, і виставка учнівських робіт художнього відділення школи мистецтв ім. М. Леонтовича (вул. М. Закревського, 43-А). Із 7 до 19 січня в усіх храмах району відбудуться святкові богослужіння з нагоди свят Різдва Христова, а також Водохреща, яке відбудеться 19 січня на березі р. Десенка.
  • У Дніпровському районі до 19 січня триватиме арт-виставка декоративно-прикладного мистецтва «Різдвяні обереги» у Центрі дитячої та юнацької творчості (вул. Сєрова, 19). Також новорічно-різдвяні заходи будуть організовані у бібліотеках району.
  • В Оболонському районі протягом січня передбачено святкові програми для дітей пільгових категорій у ТРЦ «Drеаm Town».
  • У Печерському районі з 4 до 13 січня передбачено різдвяні програми у клубах за місцем проживання. 15 січня – фестиваль народної творчості «Коляд, коляд, колядниця» у клубі за місцем проживання «Молоді серця» (вул. І. Кудрі, 38-Б).
  • У Подільському районі 5 січня стартує виставка різдвяних віночків «Чарівництво власноруч» (вул. Кирилівська, 115/3). 9 січня об 11:00 – розважальна програма «Святкова фантазія. Різдвяні візерунки» (вул. Кирилівська, 115/3) та фольклорні посиденьки «Колядують зорі на Різдво Христове» (вул. Світлицького, 24-А). До 9 січня на Контрактовій площі триватиме «Казкова зима на Подолі» – святковий тематичний ярмарок, парк казкових скульптур і атракціонів, а до 18 лютого – новорічно-різдвяний ярмарок і льодова ковзанка.
  • У Солом’янському районі у першій декаді січня в усіх бібліотеках триватимуть новорічно-різдвяні заходи.
  • У Шевченківському районі до 10 січня транслюватимуть 3D-шоу «Лускунчик у Крижаному королівстві» на головному фасаді Національної опери України (вул. Володимирська, 50). Також киян і гостей міст запрошують протягом січня відвідати парк ім. Т. Шевченка, прикрашений сучасною світловою ілюмінацією та інсталяціями.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]