Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створено комісію для належної організації та проведення загальноміських заходів і подій

10 січня 2018 року, 17:27

У столиці створено комісію для вирішення питань, пов’язаних із організацією та проведенням загальноміських заходів і подій. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

За інформацією Департаменту суспільних комунікацій, комісія також координуватиме дії місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування для дотримання вимог належного проведення цих заходів і найбільш ефективного використання території Києва.

Комісія працюватиме як консультативно-дорадчий орган для узгодження дій місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо реалізації повноважень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), а також для перевірки, розгляду та надання пропозицій із конкретних питань, що виникають під час проведення усіх загальноміських масових заходів або подій.

Розпорядження КМДА визначає організаційні питання утворення комісії та проведення її засідань. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]