Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

300 одиниць комунальної техніки прибирають місто від снігу

22 січня 2018 року, 12:19

Зараз у Києві чергує близько 300 одиниць снігоприбиральної техніки та близько 4 тисяч працівників.  Спеціалісти цілодобово моніторять ситуацію, щоб оперативно реагувати в разі можливого погіршення погодних умов.  У разі потреби вся снігоприбиральна техніка буде залучена в повному обсязі. Про це під час брифінгу повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов.

«Зараз розчищають внутрішньо-квартальні проїзди, тротуари, підходи до метро та зупинки громадського транспорту. Наразі ситуація в місті стабільна та контрольована», – зазначив Сергій Симонов.

Моніторинг дорожньої ситуації цілодобово проводить Київський міський оперативний штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій на базі Центру організації та безпеки дорожнього руху м. Києва. Зараз штаб працює у цілодобовому режимі для невідкладного вжиття заходів під час снігопадів.

Слідкувати за ситуацією на дорогах та оперативно реагувати можна завдяки доступу до 6 тисяч камер відеоспостереження. Особлива увага приділяється 23 найбільш складним спускам та підйомам, за рухом на яких можна спостерігати в реальному часі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]