Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник взяв участь у заходах із нагоди Дня Соборності України

22 січня 2018 року, 15:31

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник взяв участь у заходах, присвячених Дню Соборності України та 100-річчю прийняття Четвертого Універсалу Української Центральної Ради.

Микола Поворозник приєднався до церемонії покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку і Михайлу Грушевському, у якій також взяли участь Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко, представники Уряду, Парламенту та громадськості.

Також він взяв участь у відкритті виставки «Українське коло» в Музеї історії міста Києва, присвяченій Дню Соборності України та 100-річчю проголошення незалежності Української Народної Республіки, яку відкрив Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко та першими особами держави.

Окрім того, Микола Поворозник відвідав урочисте зібрання з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки, яке відбулося у національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]