Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Україна вперше взяла участь у туристичній виставці FITUR

24 січня 2018 року, 16:44

Із 16 до 21 січня представники Управління туризму та промоцій КМДА та КП «Туристичний інформаційний центр» відвідали 38-му щорічну туристичну виставку FITUR, що проходила в місті Мадрид (Королівство Іспанія). На виставці презентували туристичні можливості та потенціал столиці України в рамках роботи стенду «Київ туристичний».

Виставка проходила у Мадриді в 12 павільйонах найбільшого виставкового центру столиці Іспанії – IFEMA. До події долучились близько 160 країн, які протягом 5 днів привернули до себе увагу близько 150 тисяч відвідувачів.

«Україна вперше взяла участь у цьому заході та була представлена двома регіонами: Київським та Львівським. Столиця привезла із собою найголовніше – кубок фіналу Ліги Чемпіонів 2018, що стало основним «магнітом» стенду. Також було проведено розіграш білетів на фінал до Києва, у якому взяли участь близько 1000 претендентів», – розповів начальник Управління туризму і промоцій Антон Тараненко.

Він повідомив, що під час роботи було висвітлено туристичну привабливість Києва, ознайомлено гостей і мешканців Королівства Іспанія з туристичними можливостями та потенціалом української столиці, розповсюджено рекламно-інформаційну друковану та сувенірну продукцію, зокрема, із логотипом «Київ – місто, де все починається».

Окрім того, з метою збільшення туристичних потоків до Києва, обміну досвідом, забезпечення перехресної промоції та популяризації туристичного бренду та логотипу Києва на ринку туризму та гостинності Королівства Іспанії вищевказаною делегацією проведено низку ділових зустрічей. Зокрема, із генеральним секретарем Всесвітньої туристичної організації UNWTO Зурабом Пололікашвілі щодо можливості проведення в Києві одного із заходів від Всесвітньої туристичної організації.

За результатами зустрічі з послом України в Іспанії Анатолієм Щербою вирішено зробити презентацію туристичних можливостей Києва та України у форматі воркшопу для туроператорів із Мадрида вже в квітні цього року. Загалом український стенд відвідало близько 10 тисяч осіб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]