Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці готують міжнародний тендер на розробку ТЕО нової гілки метро

01 лютого 2018 року, 12:08

До кінця лютого в столиці готові оголосити тендер на розробку техніко-економічного обґрунтування робіт із будівництва четвертої гілки метро. Про це заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

За його словами, наразі чимало компаній із різних країн світу висловлювали зацікавленість у цьому проекті. Більшість із заявників готові до тривалої та різносторонньої співпраці з міською владою. Наприклад, китайські компанії не лише підтвердили готовність побудувати метро за 5 років, але й згодні долучатися до робіт на Подільсько-Воскресенському мосту. На їхню думку, ці проекти можна об’єднати, адже це дозволить оптимізувати і організаційну, і безпосередньо виконавчу складову.

«Зараз ми готуємо документи до міжнародного тендеру. Всі процедурні та технологічні вимоги мають бути збережені. Ми воліємо, щоб столиця чимшвидше отримала таку бажану нову гілку метро. Усі охочі зможуть взяти участь у цьому тендері, а перемога буде обґрунтована і строками, і ціною, і якістю», – підкреслив Дмитро Давтян.

За його словами, зараз київська сторона активно готується до організації та проведення міжнародного тендеру.

«Усі залучені спеціалісти різних рівнів розуміють, яка відповідальність і який рівень обов’язків лежить за цим проектом. Тож ми справді хочемо реальними справами змінити Київ на краще», – підсумував заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]