Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко доручив створити робочу групу, яка опрацює питання створення Київської агломерації

08 лютого 2018 року, 13:51

Мер Києва Віталій Кличко доручив створити робочу групу щодо напрацювання проекту рішення про створення Київської агломерації.

Відповідне доручення міський голова Києва Віталій Кличко озвучив під час години запитань до міської виконавчої влади на засіданні Київради.

«Щодо питання агломерації: доручаю депутатам створити робочу групу, яка визначить ключові, пріоритетні напрямки роботи для реалізації цієї ідеї. Та напрацює оптимальні для нашого міста рішення», – заявив мер.

Він зауважив, що до складу відповідної робочої групи мають увійти депутати різних фракцій міськради.

«Це дуже важливий сьогодні напрямок роботи і впевнений, що кожен з депутатів повинен долучитися до опрацювання цього питання», – додав Віталій Кличко.

За словами міського голови, робоча група, зокрема, має підготувати проект рішення щодо будівництва Окружної дороги, винесення окремих підприємств за межі Києва, щодо ефективності використання інфраструктури столиці мешканцями прилеглих населених пунктів. Мер додав, що питання створення Київської агломерації досить складне, тому потребує ґрунтовної роботи, яку необхідно розпочинати.

Виступаючи на початку засідання Київради, столичний голова закликав депутатів оптимально розв’язати питання створення Київської агломерації, яке назріло вже давно. Він зазначив, що майже півмільйона людей щодня приїздять у Київ на роботу з навколишніх міст і селищ. Відповідно, користуються інфраструктурою столиці, закладами соціальної сфери. Віталій Кличко закликав розробити статут Асоціації міст, селищ, сіл та населених пунктів, що розташовані навколо Києва, що дозволить рухатися в питанні створення агломерації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]