Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальні служби Києва з ночі обробляють автошляхи протиожеледними засобами та прибирають сніг

09 лютого 2018 року, 7:19

Щоб уникнути утворення ожеледиці та організувати безпечний рух транспорту і пішоходів у столиці, комунальні служби вночі обробляли вуличну мережу протиожеледними засобами та прибирали сніг. Для цього використовували близько 300 одиниць техніки комунальної корпорації «Київавтодору».

Особливу увагу дорожники приділили мостам, шляхопроводам, спускам і підйомам, де ожеледиця утворюється швидко і, як наслідок, зростає загроза виникнення аварійних ситуацій та небезпеки для водіїв і пішоходів.

Також забезпечують прибирання та обробку прибудинкових територій 3819 працівників житлово-експлуатаційних дільниць (ЖЕД). Комунальники ЖЕД задіяли в роботу 115 одиниць техніки.

Загалом у столиці для подолання наслідків негоди готові понад 600 одиниць снігоприбиральної техніки, які будуть задіяні в разі потреби.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]