Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У трьох районах столиці пункти обігріву при територіальних центрах соціального обслуговування працюють цілодобово (+відео)

26 лютого 2018 року, 15:38

Під час різкого зниження температури повітря нижче 10° морозу пункти обігріву при трьох районних територіальних центрах соціального обслуговування перейшли на цілодобовий режим роботи, а саме: у Шевченківському, Деснянському та Дніпровському районах. Про це повідомила сьогодні на прес-брифінгу заступник директора Департаменту соціальної політики – начальник управління соціального захисту інвалідів, чорнобильців, ветеранів Світлана Назаренко.

Крім того, у звʼязку із погіршенням погодних умов на цілодобовий режим роботи перейшов Будинок соціального піклування на вулиці Суздальській, 4/6, де особам без постійного місця проживання надають послуги нічного перебування.

«До пунктів обігріву можуть звернутися не лише бездомні, а й усі, хто цього потребує. Наразі Київ цілком задовольняє потреби осіб, які опинились у таких складних обставинах», – наголосила Світлана Назаренко.

За її інформацією, з переліком пунктів обігріву можна ознайомитися на сайтах Департаменту соціальної політики та районних держадміністрацій. Відповідні оголошення розміщено в поліклініках та інших місцях загального користування.

Як нагадала Світлана Назаренко, додатково виїзна бригада соціального патруля забезпечує осіб без постійного місця перебування гарячими обідами на залізничних станціях з найбільшим  скупченням безхатченків: «Вокзальна», «Дарниця» та «Пост-Волинський». У всі робочі, святкові та вихідні дні сюди щоденно вивозять по 200 порцій гарячих обідів, теплі речі та взуття з наявного банку одягу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]