Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко підписав Меморандум про співробітництво з Мінекономрозвитку щодо втілення проектів державно-приватного партнерства

01 березня 2018 року, 15:22

Мер Києва Віталій Кличко та Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів підписали Меморандум про взаємодію та співробітництво щодо проектів державно-приватного партнерства між Київською міською державною адміністрацією та Міністерством економічного розвитку і торгівлі.

«Я переконаний, що підписання цього Меморандуму стане першим кроком, аби об’єднати зусилля Мінекономрозвитку України та міста Києва щодо реалізації проектів державно-приватного партнерства, орієнтованих, в першу чергу, на потреби мешканців Києва та гостей міста. І столиця покаже приклад іншим українським містам, як, маючи обмаль бюджетних коштів, реалізовувати масштабні інфраструктурні проекти та проекти у сфері освіти та охорони здоров’я», – зазначив Віталій Кличко.

Він висловив переконання, що підписання Меморандуму вже найближчим часом принесе конкретні результати у вигляді втілених проектів.

«Ми розуміємо, що без інвестицій не можливий розвиток сучасної держави. І ми робимо все для того, щоб залучати кошти інвесторів для реалізації проектів у столиці. Бо інвестиції – це не тільки залучення грошей в економіку, а й додаткові робочі місця, сплата податків, розвиток як міста, так і держави», – додав Віталій Кличко та запевнив, що столична влада приділяє цьому питанню велику увагу.

Також мер зазначив, що столична влада докладає всіх зусиль, аби бізнес у Києві працював в прозорих умовах, без бюрократичних перепон та корупції.

Віталій Кличко нагадав, що 60 відсотків з усіх інвестицій в Україну минулого року «прийшли» саме в столицю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]