Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

5 березня в КМДА відзначать переможниць програми «Киянка року»

27 лютого 2018 року, 12:23

5 березня з 15:00 до 17:00 у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудеться загальноміський захід із нагоди Міжнародного жіночого дня за участю жіночого активу столиці. Про це повідомили у Департаменті соціальної політики.

У рамках заходу відбудеться нагородження переможниць міської конкурсної програми «Киянка року» та концертна програма.

На захід запрошено жіночий актив через райони Києва та громадські організації, зокрема: багатодітних матерів, жінок, які виховують дітей-інвалідів, дітей-сиріт, жінок-волонтерів, представниць громадських організацій жінок.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Колонна зала, КМДА.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

 

Довідково.

Міська конкурсна програма «Киянка року» започаткована у 2006 році за ініціативи міських громадських організацій жінок.

Мета – сприяння підвищенню ролі жінок у суспільному та громадському житті міста. Організатор конкурсної програми – Департамент соціальної політики спільно з Київським міським Центром роботи з жінками.

Конкурсна програма «Киянка року» проводиться протягом року в два етапи: відбір учасниць у районах і на міському рівні.

Переможницями програми стають жінки-киянки, які своєю діяльністю сприяють розвитку всіх сфер суспільного життя міста, є неформальними лідерами в різних галузях, впливають на громадське життя міста.

За 2017 рік представлено 14 конкурсанток у різних номінаціях: «Жінка – активна громадська діячка», «Жінка – науковець року», «За внесок жінки у розвиток освіти i духовності» тощо.

Урочисте привітання переможниць відбувається щорічно напередодні Міжнародного жіночого дня. Кожній переможниці вручається диплом встановленого зразка і статуетку «Hiка».

У 2018 році нагородження проводитиметься дванадцятий рік поспіль.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]