Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 23 березня стартує курс лекцій із працевлаштування для студентів «Як стати кандидатом мрії?»

12 березня 2018 року, 8:58

Із 23 березня Київський молодіжний центр запускає курс тренінгів для студентів «Як стати кандидатом мрії?». Мета проекту – ознайомити молодих фахівців із основними процесами працевлаштування: написанням резюме та супровідного листа, проходженням співбесіди та стажуванням.

Як повідомили у Київському молодіжному центрі, учасниками курсу стануть студенти вищих навчальних закладів Києва. Працюватимуть із ними HR-фахівці провідних українських компаній, власники кадрових агенцій.

Як повідомила засновник курсу Оксана Карасьова, переважна більшість студентів не може повноцінно розкрити власний потенціал, оскільки не має базових знань щодо пошуку роботи і працевлаштування.

Під час курсу студенти дізнаються: як і де шукати роботу; як правильно писати резюме; як налаштувати себе на співбесіду і повноцінно проявити себе; як відповідати на «незручні» запитання рекрутерів; проходити стресові інтерв’ю та інше.

Програмою курсу передбачено 4 інтерактивні лекції з тем:

  • «Резюме та супровідний лист» – 23 березня.
  • «Дистанційне інтерв’ю та підготовка до співбесіди» – 28 березня.
  • «Співбесіда» – 5 квітня.
  • «Перший робочий день або як не вилетіти після стажування» – 11 квітня.

Лектори розробили унікальну програму, якою передбачено: моделювання реальних процесів прийняття на роботу, домашні завдання та «роботу над помилками».

Для участі необхідна попередня реєстрація: goo.gl/eszGGh.

Місце проведення: вул. Пирогова, 6-А.

Контактна особа – Оксана Карасьова, тел.: (095) 392-40-01.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]