Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Всі винні у сутичці на Татарці мають понести відповідальність. А депутати повинні працювати, а не влаштовувати шоу, зриваючи сесію»

15 березня 2018 року, 17:21

 

Правоохоронні органи повинні всебічно розслідувати події, що сталися під час протистояння на земельній ділянці на Татарці. І всі без виключення винні мають понести відповідальність. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Я переконаний, правоохоронні органи, які порушили справу, повинні розслідувати її всебічно та відкрито. І чому та хто побив депутата. І що робили та які дії чинили на майданчику депутати. Хто жбурляв пляшки із запальною сумішшю та хто кого бив», – підкреслив міський голова.

Віталій Кличко зауважив, що громадськість і ЗМІ мають бути поінформовані про хід розслідування та з’ясовані під час розслідування деталі події.

«А всі без виключення винні в безладах повинні бути притягнуті до відповідальності», – наголосив міський голова.

Водночас мер Києва закликав припинити всі спекуляції відносно земельної ділянки, на якій сталися сутички. За словами Віталія Кличка, ця земельна ділянка була надана понад 10 років тому в оренду торговому представництву Таджикистану на основі міждержавної угоди. Окрім того, додав мер Києва, рік тому Київрада продовжила договір оренди, а гаражі, які стоять на цій землі, розміщені там незаконно.

«І в мене питання: що там захищали депутати? Не треба чинити провокацій!» – підкреслив він.

Безвідповідальними назвав мер і сьогоднішні дії фракції «Свобода», депутати якої заблокували засідання Київради.

Віталій Кличко закликав депутатів Київради працювати в інтересах Києва і киян, а не влаштовувати безлади.

«Не це потрібно людям, а конкретні справи і втілені зміни. А депутати повинні працювати, а не влаштовувати шоу, зриваючи сесію», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]