Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Місто формує необхідний штат «Київтеплонерго» для надійного обслуговування систем теплопостачання та підготовки до опалювального сезону

30 березня 2018 року, 10:03

Місто забезпечить робочі місця спеціалістам ПАТ «Київенерго», які забезпечують надання тепла та гарячої води в Києві, здійснюють протиаварійне обслуговування тощо. В комунальному підприємстві «Київтеплоенерго» будуть збережені необхідні соціальні гарантії для людей. Про це під час зустрічі з робочим колективом ПАТ «Київенерго» заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що минулого року Київрада прийняла рішення про завершення угоди з ПАТ «Київенерго» щодо управління об'єктами теплоенергетичного комплексу. Паралельно в столиці розпочало роботу комунальне підприємство «Київтеплоенерго», яке в поточному опалювальному сезоні здійснювало послугу транспортування тепла в Дарницькому та Дніпровському районах Києва.

«Наше головне завдання зараз – забезпечити безперебійність послуг в столиці, а також створення ресурсу для підготовки до нового опалювального сезону. Ми повинні виконати локальні ремонти на теплових мережах, що є найбільш аварійними, і які можуть спричинити масштабні аварії. Тому зараз ми формуємо штат «Київтеплоенерго». Працівники «Київенерго» переходитимуть поетапно в нове підприємство і продовжуватимуть виконувати свої професійні обов'язки», – сказав Пантелеєв.

Він також пояснив, що місто частково закупить нову техніку для потреб «Київтеплоенерго», а також розраховує на згоду «Київенерго» щодо продажу техніки та обладнання, необхідного для виробничих потреб міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]