Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському районі запрацювали два нових світлофори

30 березня 2018 року, 18:25

Спеціалісти КП «Центр організації дорожнього руху» завершили пуско-налагоджувальні роботи на новозбудованих об’єктах на проспекті Валерія Лобановського, 196 та на перехресті вулиць Героїв Оборони та Полковника Потєхіна. Наразі світлофорні об’єкти працюють у постійному режимі.

«Ми продовжуємо встановлювати нові світлофорні об’єкти, адже це запорука безпеки і водіїв, і пішоходів. Зі зростанням кількості автотранспорту зростає навантаження на колись тихі вулички, вони перетворюються на важливі транзитні артерії – як, наприклад, вулиці Героїв Оборони та Полковника Потєхіна. А новий світлофор на проспекті Лобановського, 196 забезпечить безпечний пішохідний перехід і дозволить дозувати транспортний потік перед Деміївською площею»,– зазначив директор КП «Центр організації дорожнього руху» Віктор Черній.

Нагадаємо, що спорудження нових світлофорних об’єктів у Києві було відновлено у 2015 році – якщо у 2013 та у 2014 роках не було збудовано жодного нового об’єкта, то у 2015 році було споруджено 13, у 2016 – 28, а у 2017 році було збудовано 44 нових світлофорних об’єкти.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]