Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві розпочали підготовку до відкриття сезону роботи фонтанів

02 квітня 2018 року, 15:03

Із 1 травня у Києві розпочнуть роботу столичні фонтани на Майдані Незалежності. Спеціалізоване водогосподарське підприємство «Київводфонд» вже розпочало підготовчі роботи, наразі триває процес розконсервації фонтану «Великий» та шести «малих» на Майдані Незалежності, а також роботи з монтажу насосного обладнання. Про це повідомили у підприємстві.

Згідно із запланованим графіком монтажних робіт, на всіх фонтанах буде проведено підготовку чаш, санацію резервуарів чистої води, встановлено зовнішнє обладнання тощо. На світло-музичних водограях буде оновлений та збільшений музичний репертуар, тож незабаром всі мешканці та гості столиці почують улюблені хіти як у самому серці столиці, так і на набережній в акваторії Русанівського каналу.

Столичні фонтани розпочнуть роботу з 1 травня та прикрашатимуть місто до 30 вересня, а світло-музичною виставою можна буде насолодитись щоденно, окрім понеділка, з 21:00 до 23:00.

Нагадаємо, що минулого року, після реконструкції запрацював фонтанний комплекс «Малі та великі чаші на Майдані Незалежності», що не працював три роки у зв’язку із завданою шкодою конструкціям і обладнанню під час Революції Гідності протягом 2013-2014 років.

Також, у 2016 році після проведеного ремонту відновили роботу чотири центральні фонтани, а після капітального ремонту запрацював каскадний фонтан.

Крім того, влітку 2017 року на Русанівському каналі запрацювали 12 світло-музичних фонтанів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]