Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 липня на Хрещатику стартує ралі «Столиця»

06 липня 2018 року, 15:21

У суботу, 7 липня, із 19:00 до 21:00 на Хрещатику, 36 (біля будівлі Київської міської державної адміністрації) відбудеться урочиста церемонія відкриття третього етапу чемпіонату України з ралі – «Столиця». Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Перші два етапи чемпіонату з ралі відбулися у травні та червні: сезон відкрився із ралі «Галіція», потім стартувала автогонка «Умань». Третій етап – ралі «Столиця» – буде проходити 7 та 8 липня. Заїзди пройдуть наступного після урочистої церемонії дня у неділю, 8 липня, із 9:00 до 19:00 у Київській області.

Всього спортсменів очікує 12 спецділянок, розташованих біля селищ: Іршанськ, Старики, Шершні і Мелені. У той же день відбудеться нагородження переможців в смт. Іршанськ Житомирської області. Зареєстрованим екіпажам необхідно буде пройти 118 кілометрів швидкісних спецділянок зі змішаним гравійним покриттям.

Організатори сподіваються, що ралі «Столиця» стане традиційним і з кожним роком буде набирати обертів.

Довідково.

Чемпіонат України з ралі – це класичне ралі, яке передбачає змагання екіпажів, на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту і людей, на час проведення гонки. Змагання проходять з 1999 року. У 1999 році на старт вийшло 36 екіпажів, а у 2005 році – вже 58.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]