Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

9 травня змінять рух автобуси №№ 24, 55, 62 та тролейбуси № 38

08 травня 2017 року, 17:35

У зв’язку з проведенням заходів до Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у центральній частині міста, в разі закриття руху транспорту працівниками Національної поліції вулицями І. Мазепи та Лаврською, на час закриття буде внесено оперативні зміни в траси руху автобусних маршрутів загального користування №№ 24, 55, 62 та тролейбусного маршруту № 38, виключивши їхній заїзд на вищезазначені вулиці.

За інформацією правоохоронців, у місті будуть посилені заходи безпеки.

«Не справа МВС, його поліцейських і гвардійських підрозділів давати оцінку, і тим більш регулювати політичну діяльність. Але на всіх демонстраціях і маршах, запланованих у цей день, підрозділи Національної поліції і Нацгвардії не потерплять ні антиукраїнську символіку, ні антиукраїнські заяви. Усі відповідні спроби з боку охочих до провокацій сил будуть припинені. Поліцейські всієї країни отримали чіткі інструкції», – зазначив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]