Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Kyiv Art Week-2019 триватиме у столиці з 20 до 26 травня

20 травня 2019 року, 17:41

20-26 травня у Києві триватиме четвертий міжнародний фестиваль сучасного мистецтва Kyiv Art Week.

Під час фестивальних заходів можна буде побачити низку інсталяцій і художніх спецпроектів у місті, ознайомитися із освітньою програмою, відвідати показ короткометражних фільмів про сучасне українське мистецтво і великий ярмарок галерей і арт-об’єктів Kyiv Art Fair, який відкриється 23 травня. Цьогоріч на ярмарку буде представлено і виставлено на продаж понад тисячу робіт світових і українських художників. Це знакова подія, на яку з’їжджаються впливові діячі мистецтва, колекціонери і представники світових і українських культурних інституцій. Традиційно ярмарок буде проходити у комплексі «Торонто-Київ» у самому центрі столиці. Ярмарок триватиме із 23 до 26 травня.

Тема Kyiv Art Week – 2019: «Це не змагання» (This Is Not A Competition).

Одна з цілей Kyiv Art Week – розвиток художньої інфраструктури Східно-Європейського регіону. Фестиваль виступає ініціатором різнобічних взаємодій у культурному полі, а також майданчиком для демонстрації різних напрямів у сучасному світовому мистецтві.

Kyiv Art Week проводиться за підтримки Департаменту культури КМДА з ініціативи українських культурних інституцій та діячів.

Детальніше із програмою заходів можна ознайомитися за посиланням: https://kyivartweek.com/program/

Акредитація для ЗМІ за посиланням: https://kyivartweek.com/press/

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]