Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

13-15 серпня під Аркою дружби народів відбудеться молодіжний фестиваль «Double Triple Summer»

11 серпня 2021 року, 10:17

13-15 серпня із 11:00 до 22:00 біля Арки дружби народів відбудеться молодіжний фестиваль «Double Triple Summer». Відповідну ініціативу Всеукраїнської громадської організації «Зміни» підтримано розпорядженням КМДА № 1697.

За інформацією організаторів, подія триватиме три дні поспіль. У перший день, 13 серпня, о 14:40 розпочнуть змагання українські спортсмени, які матимуть змогу отримати також кваліфікацію для можливості випробувати сили в наступні два дні з міжнародними райдерами.

Міжнародна частина змагань включає етап Кубку світу зі скейтбордингу (World Cup Skateboarding) та самостійні змагання з ВМХ. У суботу, 14 серпня, з 12:40 представники 30 країн та відібрані українські спортсмени проходитимуть кваліфікацію. Скейтбордисти також матимуть півфінали.

У неділю, 15 серпня, серед фіналістів визначаться по сім переможців у кожній дисципліні. Фінали розпочнуться о 15:45.

Серпневі змагання стануть продовженням зимового «Дабл Тріпл Snow Fest». Зокрема, відбудуться міжнародні змагання з нових олімпійських видів спорту – скейтбордингу та BMX. Призовий фонд складе понад 10 тисяч євро. Свої заявки на участь уже подали райдери з Великої Британії, Аргентини, Південної Африки, Словаччини, Чехії та інших країн.

Фестиваль також стане одним із етапів Кубку світу зі скейтбордингу (WCS). Для цього в центрі Києва оформлять спортивний майданчик площею понад 2000 квадратних метрів у вигляді аеропорту.

Змагання пройдуть за підтримки Київської міської державної адміністрації у координації з Департаментом молоді та спорту.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]