Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

150 тисяч киян отримують сповіщення від комунальних служб у застосунку «Київ Цифровий»

05 листопада 2021 року, 13:23

150 тисяч киян отримують сповіщення від комунальних служб у застосунку «Київ Цифровий». Про це на своїй сторінці у Facebook написав Директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Олег Половинко.

«Уже сьогодні 150 тисяч киян не спілкуються напряму із комунальниками та отримують сповіщення від «Київ Цифровий», – написав Олег Половинко.

Він розповів, що кожний сьомий користувач застосунку «Київ Цифровий» підписався на сповіщення від комунальних служб і вже отримує оперативні повідомлення про планові або аварійні роботи в будинку, тимчасові відключення води, електроенергії, газу, опалення тощо.

«Головний показник ефективності будь-якого сервісу – це те, чи ним користуються. Один із прикладів – сповіщення від комунальних служб у застосунку «Київ Цифровий», – додав Олег Половинко.

За його інформацією, лише за жовтень у застосунку «Київ Цифровий» користувачів попередили про більш ніж 40 тисяч ремонтних робіт, а загалом кияни отримали майже 600 тисяч сповіщень.

Якщо ви хочете отримувати оперативні сповіщення від комунальних служб у застосунку «Київ Цифровий», зайдіть у ваш профіль та оберіть «Адреси»; виберіть «Додати адресу» та заповніть поля із назвою вулиці, номером будинку, а також додайте номер квартири за бажанням. У розділі «Сповіщення» увімкніть функцію «Повідомлення від комунальників» у рубриці «Комунальні роботи».

«Київ Цифровий» можна безкоштовно завантажити для iOS та Android.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]