Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

17 та 18 травня у Києві очікується надзвичайна пожежна небезпека

17 травня 2022 року, 9:00

Сьогодні та завтра, 17 та 18 травня, синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку, яка спостерігатиметься у Києві та області 17 та 18 травня. Тому вкотре нагадаю: у країні діє жорстка заборона палити сухостій, за порушення якої передбачено адміністративна відповідальність у вигляді штрафу», – наголосив Микола Поворозник.

Він додав, що на період воєнного стану в місті заборонено відвідування лісів та лісопаркових зон поза межами житлових масивів, а також заїзд туди транспортних засобів.

«Пам’ятайте, у передмісті й досі тривають роботи з розмінування. Частина лісових територій була зоною бойових дій і там досі можуть залишатись вибухонебезпечні предмети, які небезпечні не лише для громадян, але й для вогнеборців у разі пожежі», – сказав Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]