Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19-20 вересня ювілейний 10-й Київський півмарафон відбудеться в онлайн-форматі

18 вересня 2020 року, 12:49

Цими вихідними, 19-20 вересня, відбудеться ювілейний Київський півмарафон 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON Online. Через пандемію забіг відбудеться в онлайн-форматі, у заході візьмуть участь майже 6000 бігунів. Про це повідомляє компанія-організатор Run Ukraine.

Як зазначають організатори, забіги в онлайн-форматі набули популярності серед прихильників спорту під час карантину. Такі забіги проходять без масового старту та скупчення людей, а отже не порушують умов карантину. Кожен охочий у день заходу виходить на пробіжку – за будь-яким зручним для нього маршрутом.

Так, пробігти Київський півмарафон можна навіть за межами Києва, і навіть України. 10th WORK.UA KYIV HALF MARATHON Online, окрім України, бігтимуть ще у 37 країнах світу.

У Києві на Трухановому острові 19-20 вересня буде організована стартово-фінішна зона. Утім, спільного старту не буде, а бігуни дотримуватимуться дистанції та карантинних норм.

До бігового свята приєднаються і відомі артисти, блогери та лідери думок.

Деталі на сайті заходу: https://workua.kyivhalfmarathon.org/.

Акредитація ЗМІ здійснюється за формою: https://forms.gle/fNMBtaVfQdJ7iAcJ6.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]