Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22-23 червня обмежать рух транспорту низкою центральних вулиць

22 червня 2019 року, 13:31

У зв’язку із проведенням масових заходів орієнтовно із 18:00 22 червня до закінчення заходів 23 червня у центрі міста працівники Національної поліції обмежать дорожній рух на низці центральних вулиць. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури.

Зокрема, рух обмежать: на вул. Володимирській (на ділянці від вул. Прорізної до вул. Саксаганського), вул. Богдана Хмельницького (на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Миколи Лисенка), б-ру Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Леонтовича до пл. Бессарабської), вул. Льва Толстого (на ділянці від вул. Тарасівської до пл. Льва Толстого), вул. Антоновича (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Льва Толстого), вул. Терещенківській (на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Льва Толстого), вул. Пушкінській (на ділянці від пл. Льва Толстого до вул. Прорізної), вул. Васильківській (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Павла Скоропадського).

Нагадуємо також, що на цей час змінить рух громадський транспорт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]