Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 лютого на станції метро «Лук’янівська» розпочнеться капітальний ремонт ескалаторів

22 лютого 2021 року, 10:38

Завтра, 23 лютого, на станції метро «Лук’янівська» розпочнеться почерговий капітальний ремонт усіх чотирьох ескалаторів. Ремонт триватиме до січня 2022 року. Про це повідомив Департамент транспортної інфраструктури.

Планові капітальні ремонти (коли ескалатор повністю розбирається, проводиться заміна зношених запчастин тощо) проводять орієнтовно раз у 10-11 років після пробігу в 150 тисяч км. Нагадаємо, що на станції «Золоті ворота» завершені ремонтні роботи всіх шести ескалаторів, а на станції «Майдан Незалежності» роботи ще тривають.

За першу половину лютого ескалатори столичного метрополітену 73 рази зупиняли ручкою «Стоп» на різних станціях для уникнення травмування пасажирів через їхню необережність. Ще 46 разів – через потрапляння сторонніх предметів (монет, підборів, одягу тощо). 27 зупинок обладнання пасажири зробили без необхідності.

Закликаємо пасажирів дотримуватися простих правил користування ескалатором для безпечної поїздки:

  • триматися за поручень;
  • не заступати за обмежувальну лінію;
  • не сидіти на східцях ескалатора;
  • не бігти на ескалаторі;
  • тримати дітей за руку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]