Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві запустили онлайн-сервіс оформлення вивісок

06 липня 2018 року, 16:03

Управління з питань реклами КМДА у тестовому режимі запустило роботу онлайн-сервісу щодо відповідності розміщення вивісок встановленим вимогам. Про це повідомив начальник управління Олександр Смирнов.

«Ми вже звикли, що все починається із Києва і наше місто стає прикладом для інших. Тож продовжуємо цю добру традицію! Із сьогоднішнього дня ми запускаємо у тестовому режимі роботу першого в Україні онлайн-сервісу щодо розміщення вивісок. Ми намагаємося максимально спростити процедуру розміщення підприємцями вивісок. Відтепер для економії вашого часу заявку можна подавати у режимі онлайн. У свою чергу, робочий орган протягом 10 робочих днів приймає рішення про відповідність чи невідповідність вивіски встановленим вимогам й інформує заявника», – повідомив Олександр Смирнов.

Ознайомитись із ресурсом, протестувати, можна за посиланням: http://eadv.kyivcity.gov.ua/.

Олександр Смирнов додав, що із пропозиціями удосконалення можна звертатися до Управління з питань реклами КМДА.

Він розповів, що принцип роботи той самий, що і при звичайному поданні заяв. Власне, підприємець залишає заяву про розміщення вивіски та пакет необхідних документів тільки вже в електронному вигляді, а поїздка до дозвільного центру не є обов’язковою.

Вхід до системи здійснюється за допомогою особистого ЕЦП (електронний цифровий підпис).

Ресурс дозволяє відстежувати статус заявки. Після перевірки управлінням відповідності поданої заяви усім чинним вимогам приймається рішення про відповідність або невідповідність вивіски вимогам Порядку розміщення вивісок у місті Києві та надсилається повідомлення. Якщо вивіска не відповідає вимогам Порядку розміщення вивісок, у повідомленні чітко зазначаються невідповідності та строки щодо їх усунення.

«Ще раз наголошую: даний ресурс дозволяє подати заявку саме на встановлення вивісок. Інші рекламні конструкції будуть опрацьовуватися у звичайному режимі», – додав Олександр Смирнов.

Отримати додаткову інформацію можна в офісі КП «Київреклама» щовівторка із 14:00 до 17:00. Крім того, щоп’ятниці із 10:00 до 13:00 начальник Управління із питань реклами Олександр Смирнов проводить особистий прийом. Запис за телефоном: 481-47-21.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]