Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

31 травня відбудеться науково-практична конференція Kyiv Smart Tracks

29 травня 2019 року, 17:38

31 травня о 10:00 бізнес, науковці та представники міської влади зберуться на науково-практичній конференції Kyiv Smart Tracks для створення спільної концептуальної візії розвитку пріоритетних галузей столиці, яку буде покладено в нову Стратегію розвитку міста Києва.

Програма заходу передбачає панельні дискусії щодо розвитку унікальних індустрій та видів економічної діяльності міста Києва, які мають значний інноваційний потенціал та конкурентні переваги, а отже – надаватимуть місту найбільший економічний і соціальний ефект.

Участь у них візьмуть представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства культури, Міністерства освіти та науки України, Київської міської державної адміністрації, команди підтримки реформ, програми «U-LEAD з Європою» та галузевих асоціацій.

Організатори: ДУ «Інститут економіки та прогнозування» НАН України спільно з Департаментом економіки та інвестицій КМДА за підтримки Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій, Департаменту культури, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва за сприяння першого заступника голови КМДА Миколи Поровозника.

Місце проведення: м. Київ, вул. Панаса Мирного, 26, Інститут економіки та прогнозування НАН України.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 050-228-39-48 (Марія Мудренко).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]