Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

50 молодих і талановитих киян отримають премію Київського міського голови

16 квітня 2020 року, 17:02

У форматі відеоконференції Zoom відбулось засідання Конкурсної комісії з присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2020 році. Засідання відбулось під головуванням заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, де відібрали лауреатів премії у номінаціях «наукові досягнення», «творчі досягнення» та «внесок у розвиток молодіжного руху».

«Починаючи з 2016 року, міська влада традиційно відзначає премією молодих і талановитих киян, які не стоять осторонь розвитку нашого міста. Попри складну епідемічну ситуацію в Києві, життя триває, і нагороди мають знайти своїх «героїв». За результатами засідання ми обрали 50 найкращих, молодих і талановитих кандидатів, серед яких премії розподілилася за номінаціями таким чином: за наукові досягнення – 20, за творчі досягнення – 15, за внесок у розвиток молодіжного руху – 15», – прокоментував Валентин Мондриївський.

Довідково.

Премія заснована у 2016 році та присуджується щороку до Дня молоді за видатні досягнення молоді у розбудові столиці України, здійснені у календарному році, що передує її присудженню (при цьому можуть також враховуватися досягнення претендента за попередні роки). Премію вручають в одній із номінацій громадянам України віком від 14 до 35 років, місце проживання яких зареєстровано у Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]