Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

50 молодих талановитих киян отримають премію Київського міського голови

09 червня 2021 року, 15:13

За особливі досягнення в розбудові столиці України 50 молодих талановитих киян отримають премію Київського міського голови. Грошову винагороду у розмірі 10 тисяч гривень отримають лауреати за свій внесок у розвиток молодіжного руху, наукові та творчі досягнення столиці. Підписано розпорядження Київського міського голови № 441. Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова.

Вона зазначила, що перелік лауреатів затверджено з урахуванням рішення відповідної конкурсної комісії.

«П’ятий рік поспіль міська влада відзначає премією талановиту молодь Києва за особливий внесок у розбудову нашого міста. За результатами засідання конкурсної комісії обрано 50 найкращих молодих і талановитих кандидатів, серед яких премії розподілилася за номінаціями: за наукові досягнення – 20, за творчі досягнення – 15, за внесок у розвиток молодіжного руху – 15», – зауважила Олена Говорова.

Відповідно до розпорядження, виплату премій забезпечуватиме Департамент молоді та спорту КМДА в межах бюджетних призначень за галуззю «Соціальні програми з питань сім’ї, дітей та молоді» на 2021 рік.

Довідково.

Премія заснована у 2016 році та присуджується щороку до Дня молоді за видатні досягнення молоді у розбудові столиці України, здійснені у календарному році, що передує її присудженню (при цьому можуть також враховуватися досягнення претендента за попередні роки). Премію вручають в одній із номінацій громадянам України віком від 14 до 35 років, місце проживання яких зареєстровано у Києві.

Лауреатів премії Київського міського голови буде урочисто відзначено в рамках молодіжної акції «Таланти Києва» з нагоди Дня молоді.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]