Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 липня на Оболонській набережній відсвяткують День Дніпра

05 липня 2019 року, 18:07

7 липня на Оболонській набережній відбудеться щорічне міське свято «День Дніпра». Таку ініціативу Державного агентства водних ресурсів України підтримано розпорядженням КМДА № 1198.

Розпочнеться свято масовим перепливом через Дніпро «Swim across Dnipro» дистанцією на 550 м: від пляжу «Чорторий» біля Північного моста (парк «Муромець») до протилежного берегу Дніпра (парк «Наталка»).

Також для дітей облаштують аква-містечко, де вони малюватимуть, танцюватимуть, отримуватимуть призи та дізнаються, що таке «водний слід» і «ебру».

Усі присутні зможуть стати учасниками зариблення: до Дніпра випускатимуть стерлядь – червонокнижний вид риби, що має велике значення для відновлення рибогосподарського потенціалу та підтримання сталих запасів риби у річці.

Наостанок влаштують флешмоб «Водні мавки», концерт і пінну дискотеку.

За словами організаторів, День Дніпра – це можливість поєднати в одному заході розваги для дітей із екологічною складовою, майстер-класи та вкотре звернути увагу киян на екологічні проблеми головної водної артерії України. Це не просто еко-фест, а платформа дій, місією якої є привернути увагу суспільства до питань стану водних ресурсів, зокрема, річки Дніпро.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]