Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Більше 80 дітей-киян відправили на відпочинок до Швеції та Франції

31 серпня 2022 року, 14:41

На запрошення міста-побратима Києва Стокгольма до столиці Швеції на відпочинок відправили 39 дітей. Ще 46 дітей поїхало на відпочинок та оздоровлення до французького міста Нарбонн на запрошення асоціації «Нарбонна-Україна». Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«У Швеції протягом трьох тижнів діти відпочиватимуть у таборі біля Стокгольма. У програмі відпочинку передбачені також освітні та спортивні заходи, знайомство з культурою Швеції. У Франції ж для дітей підготували програму, яка включає в себе плавання, катання на гірських велосипедах, заняття з вітрильного спорту та екскурсії. Але що найголовніше: діти перебуватимуть у безпечному середовищі, подалі від війни, яка триває в Україні», – зазначила Марина Хонда.

Заступниця голови КМДА нагадала, що місто і раніше відправляло дітей-киян на відпочинок та оздоровлення за кордон. Так, у Грузії відпочивали більше 50 членів родин захисників України. Понад 80 осіб із малозахищених категорій перебували на відпочинку на півдні Італії. Ще 10 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, перебували в таборі біля фінського міста Тампере. У Греції відпочивали 46 дітей, а біля естонського Таллінна – 50 дітей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]