Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Братислава» потребує цікавої концепції та оновлення, ми готові до активних дій – Яна Барінова

27 листопада 2021 року, 13:09

У кінотеатрі «Братислава» відбулося обговорення концепції та стратегії розвитку культурного центру «Братислава». Про це повідомила директорка Департаменту культури КМДА Яна Барінова.

 «Ми – клієнтоорієнтований орган влади, тому в діалозі з громадськістю намагаємось знайти концепцію, яка буде очікуваною і корисною людям, які тут живуть і хочуть користуватися цим простором. Сьогодні важливо надати громаді цікаву та потрібну концепцію, щоб перейти до активних дій», – зазначила Яна Барінова.

Під час обговорення відбулася презентація оновленого простору Арт-центру «Братислава», а також розгляд концепції та запитів громадськості.

«Ми прагнемо зробити «Братиславу» багатофункціональним інклюзивним простором. Кожна зала центру може використовуватися відповідно до запитів студій і бути доступною для людей з будь-якими потребами. Важливо, щоб культура була доступною для всіх, тому одна з основних цілей – зробити культурний центр ефективною точкою перетину культури, громади та державних інституцій», – розповіла головна адміністраторка кінотеатру «Братислава» Марина Вільк під час презентації.

Зокрема до обговорення долучився заступник Голови Київської міської ради з питань культури, туризму та суспільних комунікацій Костянтин Богатов, який акцентував на важливості цього простору для жителів Оболоні.

Також після виступів та презентації на учасників події чекало обговорення пропозицій та проблемних питань. За принципом «відкритого мікрофону» представники громадськості висловили свою думку та пропозиції, а також долучилися до прямого діалогу з директоркою Департаменту культури КМДА Яною Баріновою та іншими представниками влади.

На завершення події на учасників чекав виступ циркової студії «Bingo».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]