Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Будинок-вбивцю на Мілютенка, 23-А знесуть, натомість для мешканців побудують нове житло

30 червня 2016 року

Будинок-вбивцю на Мілютенка, 23-А знесуть, натомість для мешканців побудують нове житло

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати надали дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації на вул. Мілютенка, 23-А.

Відповідна земельна надається в постійне користування для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку з підземним паркінгом та об'єктами соціально-побутового призначення. Орієнтовна площа території — 0,62 га.

Наразі на вул. Мілютенка, 23-А розташований гуртожиток, який підлягає знесенню. Мешканців мають відселити.

“За оцінками СЕС, санітарно-технічний стан будинку є незадовільним. Тут виявили різні види грибків, і є серйозна небезпека для здоров’я мешканців. Нам потрібно нове житло щоб переселити людей, які проживають у цьому будинку. Тому ми розробляємо проект землеустрою, аби кожен переїхав у комфортні житлові умови”, — зазначив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів.

Відповідне рішення підтримали 83 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]