Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Будівництво артезіанської свердловини на бульв. Академіка Вернадського дозволить відновити роботу водозабірного пункту

27 жовтня 2016 року, 11:18

На бульварі Академіка Вернадського, 85 у Святошинському районі збудують артезіанську свердловину малої продуктивності, що дозволить відновити роботу водозабірного пункту. Підписане розпорядження КМДА.

Замовником зазначених робіт визначено СВ КП «Київводфонд», яке має визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації, розробити і затвердити проектну документацію.

Зазначимо, що до СВ КП «Київводфонд» надходили звернення від населення мікрорайону Академмістечко щодо відновлення роботи водозабірного пункту, адже наявна кількість бюветних комплексів не здатна задовольнити потреби мешканців Святошинського району якісною питною водою. Тому будівництво нової артезіанської свердловини малої продуктивності забезпечить безперебійну роботу водозабірного пункту артезіанської води, а також надасть можливість безоплатно використовувати якісну питну воду мешканцям і гостям Святошинського району.

Фінансування проектних робіт здійснюватиметься відповідно до показників Програми економічного та соціального розвитку міста Києва на 2016 та наступні роки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]