Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент суспільних комунікацій КМДА проводить опитування «Пульс столиці» – 2022

12 липня 2022 року, 13:38

Міська влада розпочинає опитування щодо участі громадян у формуванні та реалізації державної і регіональної політики. Основна мета – оцінити рівень соціальної та громадянської активності мешканців Києва. Про це розповів директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

«Дослідження допоможе також визначити найбільш актуальні теми серед містян, дізнатися про основні ефективні канали комунікації міської влади та громади столиці. Традиційно результати опитування будуть у відкритому доступі, щоб структурні підрозділи могли на їхній основі ефективно реалізовувати міські політики», – зазначив Роман Лелюк.

Серед питань, представлених громадськості, низка пунктів стосується процесів відновлення міста та формату навчання дітей з 1 вересня. Також опитування дасть уявлення, з яких джерел містяни черпають інформацію, яких даних бракує і чи знають про діяльність Vcentri HUB.

Дослідження триватиме до 12 серпня 2022 року.

Долучитися можна за посиланням: https://cutt.ly/lLvTmT1.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]