Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати разом із молодими політсилами доопрацюють проект рішення про райради

12 квітня 2016 року, 12:42

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків депутати створили робочу групу з доопрацювання проекту рішення Київради «Про внесення змін у додаток до рішення Київради від 23 липня 2015 року № 787/1651 «Про управління районами міста Києва» з метою його підготовки до голосування в цілому. Головою робочої групи став депутат Київради Сергій Гусовський.

Заступник голови КМДА Олексій Резніков, у свою чергу, запропонував включити до складу групи представників громадськості – молодих політичних сил, які виявили бажання долучитися до розвитку місцевого самоврядування у Києві.

«Тут присутні небайдужі до побудови міста наші колеги. Вони доклали чимало зусиль до напрацювання повноважень райрад. Власне, ми і зараз працюємо над корисними речами для міста і було б логічно, аби ми об’єднали зусилля. Питання створення чи не створення райрад не стоїть – вони вже створені, наразі мова йде про наділення їх повноваженнями та проведення виборів. Тим паче, я певен, що не тільки районні ради будуть потрібні місту, а ми підемо й далі – до трирівневої системи управління містом», – зауважив Олексій Резніков.

Член комісії, голова робочої групи, депутат Київради Сергій Гусовський підтримав пропозицію Олексія Резнікова.

«Регламент дозволяє не тільки депутатам бути в складі робочої групи, а й громадськості. Я пропоную підтримати пропозицію щодо включення і я певен, що це не стане на перепоні роботі, а навпаки – об’єднає нас», – сказав Сергій Гусовський.

Відтак, постійна комісія Київради одностайно підтримала пропозицію Олексія Резнікова. Перше засідання робочої групи відбудеться вже завтра, 13 квітня.

Варто зауважити, що, члени комісії Київради вирішили залучити до роботи групи Олексія Резнікова як профільного заступника голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]