Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Детальний план території с. Биківня визнано законним – Володимир Бондаренко

06 березня 2017 року, 19:10

6 березня цього року Окружний адміністративний суд міста Києва відмовив у задоволенні позову про скасування Детального плану території с. Биківня у Деснянському районі м. Києва.

Як повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, детальний план території було прийнято Київрадою, як з метою виділення землі родинам загиблих учасників АТО, сім’ям Героїв Небесної Сотні, паралімпійцям і афганцям, так і для розвитку с. Биківня.

«На жаль, окремими політиками ця ситуація була використана для прикриття власних політичних амбіцій. І з цією ж метою було використано громадян – мешканців селища. Сьогодні суд поставив крапку. Детальний план території законний. Ми доклали максимум зусиль, аби захистити інтереси тих, хто цього потребує. Вітаю усіх з перемогою!», – наголосив Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, що 14 квітня 2016 року депутати Київської міської ради підтримали проект рішення «Про затвердження детального плану території селища Биківня у Деснянському районі м. Києва». За рішення проголосували 87 депутатів.

Громадське обговорення проекту детального плану території селища Биківня тривали з 17 серпня до 24 вересня 2015 року, під час яких мешканці надали 107 письмових пропозицій та зауважень. Після їхнього розгляду КО «Інститут Генерального плану м. Києва» розробив новий варіант детального плану, в якому докорінно змінено основні рішення та показники.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]