Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Директором Департаменту транспортної інфраструктури призначено Сергія Майзеля

26 квітня 2016 року, 18:33

Директором Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації призначено Сергія Майзеля. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова 25 квітня 2016 року.

Нагадаємо, що Сергій Майзель очолював комунальне підприємство «Київпастранс» з серпня 2014 до квітня 2016 року. За цей період керівник одного з найбільших в Україні транспортних комунальних підприємств показав себе ефективним управлінцем та кризовим менеджером. Отримавши у спадок підприємство з кредиторською заборгованістю понад 1 млрд грн та заборгованістю з виплати зарплати сумою 115 млн грн Сергій Майзель вивів підприємство на новий фінансово-економічний рівень. Вперше за 15 років існування КП «Київпастранс» отримало 5 млн грн операційного прибутку. Крім того, було впроваджено систематизоване комплексне технічне обслуговування та капітально-відновлювальні роботи з ремонту рухомого складу, також започатковано курс на соціальну-орієнтованість підприємства, налагоджено стійкий комунікативний зв’язок між перевізником та споживачем транспортної послуги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]