Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дитсадок у Дніпровському районі планують повернути в комунальну власність

07 вересня 2017 року

Дитсадок у Дніпровському районі планують повернути в комунальну власність

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту депутати погодили проект рішення “Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Києва нежилого будинку на вул. Березняківській, 26-а”.

Відповідний проект рішення має на меті повернути занедбане приміщення колишнього дитсадочка за адресою Березняківська, 26-а, що в Дніпровському районі до комунальної власності та відновити його роботу. У 2010 році міська влада надала згоду на безоплатну передачу будівлі в оперативне управління Генеральній прокуратурі України. За словами депутатів, тоді планувалося змінити цільове призначення земельної ділянки та звести на місці дошкільного закладу житловий комплекс. Сьогодні на території колишнього дитячого садочка сформувалося міні-звалище, а сама будівля у занедбаному стані.

“Ми хочемо повернути будівлю до комунальної власності. А далі зробимо все можливе, щоб уже до осені наступного року відновити роботу дитячого садочка. Місто уже звернулося до Генеральної прокуратури з відповідним листом. У ГПУ не заперечують проти передачі адміністративної будівлі на Березняківській, 26-а у комунальну власність територіальної громади міста Києва за умови розміщення в ній дошкільного навчального закладу», – зазначив ініціатор даного проекту рішення, депутат Київради Андрій Странніков.

Відповідні документи також відправлено до Фонду державного майна України та Кабінету міністрів України. Зазначений проект рішення депутати планують розглянути на найближчому пленарному засіданні Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]